Welcome to the in5 Answer Exchange! This a place to get answers about in5 (InDesign to HTML5) and make requests.
0 votes
I have a really simple landing page with a background image and two buttons, one in upper right and one in center of page. Locally, the page looks as it should, but on the browser the buttons load on top of each other in the upper left corner. Both buttons work. Before I added the second button (in the center), the page loaded  with proper placement of upper right button. I've tried adjusting setting ad nauseum, tried different browsers, just can't figure it out. Help!! Thank you.
in bugs by (250 points)
Looking for an answer?  Share this question:
  

Are you rendering text as images or as HTML text? If you send the files via Dropbox link or WeTransfer (or similar), we can take a look at the issue for you. Use our contact form to send us the files.

Thanks, Erica---text as images. I recreated the file on the chance that there was an ID bug in the previous version. Now the small button is located properly in upper right, but large central button is still being pushed to upper left. I tried grouping it with the background image, but that didn't have any effect. I did discover, though, that it loads properly on the site if it's in a subfolder, but not when it's the top landing page. I'll upload through the contact form. Really appreciate your help!
Problem disappeared!? Guess it was a browser problem all along. I swear I tried diff browsers and emptied the cache--nonetheless, I tried it again this morning and now it works. Which is great. Sorry for any inconvenience and thanks for your help.
Well, in the end, that's the best outcome! Thank you for sending the files anyway... and I will view it locally just to make sure it's all good on this end, too.

Please log in or register to answer this question.