• Register
Welcome to the in5 Answer Exchange! This a place to get answers about in5 (InDesign to HTML5) and make requests.

Applying an export preset just works once

0 votes

Hi, 

i am using in5 v.3.0.11 with InDesign CC 2015 and i have the problem that i just can apply an created export preset once. If i want to apply it a second time i get an error message. After restarting InDesign i can again apply the preset once before the error is shown again.

Is this an known issue? 

in5 error

asked May 24 in bugs by mmayr (260 points)
Looking for an answer?  Share this question:
    
Sorry about that!

I will investigate this issue. I'll let you know if I need more info from you.

Thanks!
Hi Justin,

any news?
Hi,
I haven't been able to replicate it on my setup yet.

Could you choose "Export Presets..." from the Export Presets dialog, and send me your presets file?

https://ajarproductions.com/pages/contact.php

Let me know in your message which present you're trying to apply.

Thanks!
Hi Justin,

here is the exported Preset -> https://ftp.premedia.at/_xQbNteoo0V5A4R
There ist just one Preset within the XML and it's "MFB_In5_Export"

I also deleted the preset and created a new one. Unfortunately with the same error at the end. Actually I use the current Version V3.0.12

Kind regards
Manuel
Thanks, Manuel!

I will take a look.
Hi Manuel,

I haven't been able to replicate this issue with the preset itself. I'm wondering if it's an issue with the document at play. If you create a brand new, blank document, does it reproduce the error?

Thanks,
Justin

Please log in or register to answer this question.

...